Seizoen chocolade

Seizoen chocolade

Chocolade past in ieder moment. Seizoenen en chocolade gaan perfect samen. Onze chocolatiers laten zich maar wat graag inspireren door de seizoenen. Kleuren, geuren en smaken wij kunnen eindeloos variëren met heerlijke chocolade lekkernijen. Herfst, zomer of winter, ieder seizoen heeft haar eigen eigenschappen wij passen onze chocolade daarop aan! Verras en verblijdt een dierbare met een seizoen chocolade geschenk! Wij weten het zeker, dat smaakt naar meer. Het hele jaar door wisselen de seizoenen, zo ook onze chocolade. Echter op zoek naar een chocolade geschenk passend bij het seizoen? Door het hele jaar maken wij voorstellen en geschenken op maat.

Seizoen chocolade, Proef de seizoenen, ontdek de smaken!

Love in a Box Chocolade Seizoen chocolade

Sint chocolade , Chocolade letters & Chocolade kruidnoten

Chocoladeletters
Ambachtelijke chocoladeletters bestellen? Dat doe je bij Love in a Box chocolade! Grote en kleine aantallen. Onze unieke chocoladeletters zijn perfect om uit te delen aan personeel of op te sturen naar klanten en relaties. Familie en dierbaren bedanken? ook dat doe je met een heerlijke handgemaakte chocoladeletter. Het perfecte voorbeeld van een klein gebaar met een groots gevoel. Kies voor de Love in a Box ambachtelijke chocoladeletters.
Van chocolade schoenletters in A t/m Z tot een gepersonaliseerde chocoladeletter met logo of in een eigen verpakking, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bij ons bestel je chocoladeletters al vanaf 1 stuk, maar grote aantallen van 1.000, 10.000 en 100.000 chocoladeletters doen wij ook! Standaard hebben onze chocoladeletters een gewicht van 100 gram of 200 gram. De Love in a Box chocoladeletters zijn er handgespoten en vormgegoten. De chocoladeletters worden met de hand versierd. Resultaat een prachtig chocolade sint geschenk. Chocoladeletters voor ieder budget en in verschillende smaken. Natuurlijk witte chocoladeletters, melkchocoladeletters en pure chocoladeletters.
Op zoek naar een persoonlijke chocoladeletters? Infomeer naar de mogelijkheden! Verpakkingen kunnen compleet naar eigen ontwerp worden gemaakt. Chocoladeletters kunnen worden voorzien van eigen logo’s. Tevens is het mogelijk de verpakkingen te labelen met eigen logo of een persoonlijke boodschap toe te voegen.
Snel & Makkelijk topkwaliteit chocoladeletters bestellen? neem vandaag nog contact met ons op en bekijk onze complete catalogus!

Chocolade kruidnoten
De lekkerste chocolade kruidnoten van Nederland vinden wij: de Love in a Box chocolade kruidnoten. Gelukkig zijn wij niet de enige. Jaarlijks start de productie in Augustus en rollen de chocolade kruidnoten al snel ons magazijn uit. Krokant, knapperig en met een heerlijke laag Belgische chocolade. De Love in a Box chocolade kruidnoten bestel je in witte, melk en pure chocolade. Standaard verpakken wij de chocolade kruidnoten in zakjes. Voorzien van ons eigen Sinterklaas Love in a Box label gaan ze bij ons de deur uit.

Ben je op zoek naar een grootverpakking? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. De Love in a Box chocolade kruidnoten zijn ook te bestellen in transparante cilinders, transparante boxen en kartonnen boxen. Op zoek naar echte grootverpakkingen? Bigbags vol chocolade kruidnoten zijn ook leverbaar.

Wist je dat wij naast klassieke witte, melk en pure chocolade kruidnoten ook kruidnoten hebben met een bijzonder smaakje. Zo vind jij chocolade kruidnoten met salmiak, tiramisu, vanille, caramel. Maar ook fruitige smaken als framboos, sinaasappel, limoen, passievrucht en zwarte bes.

Love in a Box Chocolade Sint Kruidnoten

Chocolade kerstpakketten & chocolade kerstgeschenken

Chocolade mag niet ontbreken tijdens de kerst. Kerstchocolade in een kerstpakket of op de kersttafel, chocolade is altijd een goed idee. Kerstchocolade hebben wij vrijwel het hele jaar beschikbaar, voor monsters, kerstpakketten en kerstgeschenken. Ieder jaar vullen wij ons kerstassortiment aan met nieuwe unieke chocolade kerstartikelen. Van chocolade kerstballen tot chocolade kerstkransen, klassieke kerstchocolade en kerstfiguren. Uniek zijn onze kerstgeschenken in goud, zilver, zwart, groen en rood. Ben jij op zoek naar een op maat gemaakt kerstgeschenk? Geen probleem. Wij helpen je graag met het maken van luxe kerst chocoladecadeaus.

Pasen

Paaschocolade uniek en origineel. Dat is onze Love in a Box paaschocolade! Luxe grote paaseieren, leuke paasgeschenken en heerlijke chocolade paaseieren. Pasen vier je met familie en vrienden en daarbij mag heerlijke paaschocolade niet ontbreken. De laatste jaren zien wij ook echt de trend dat er steeds meer paasgeschenken de deur uit gaan voor relaties, werknemers en personeel. Hiervoor hebben wij prachtige mix paasgeschenken en maken wij ook chocolade paascadeaus op maat. Chocolade paascadeaus voorzien van een persoonlijke tekst of boodschap. Uiteraard ontbreken de chocolade paasfiguren niet in ons assortiment.