Over ons

Hallo, Wij zijn Love in a Box chocolade.

Cacao één van ’s werelds mooiste producten. Eigenzinnig karakter gecombineerd met mysterieuze eigenschappen. Verassend en verbaasd laat het ons keer op keer achter. Chocolade is eigenzinnig, het gaat haar eigen weg. Chocolade wordt gezien als een traktatie, lekkernij, luxe product in welke vorm dan ook. Een moment van liefde, geluk en genieten. Een luxe die volgens ons voor iedereen bereikbaar moet zijn.

Love in a Box chocolade geeft plezier aan het leven. Zij die het ontvangen voelen zich bijzonder, gestreeld, geëerd, getroost, gewaardeerd en bewonderd. Wij vertalen onze liefde en passie voor chocolade in een luxe chocolade geschenk, waar wij de ontvanger mee verblijden en laten genieten van onze verfijnde kwaliteit chocolade.

Love in a Box chocolade geeft voldoening, een moment van genot, een moment van waardering. Als teken van vriendschap, als troost of bij een bijzonder moment of gebeurtenis. Er is altijd een moment of goede reden om jezelf of een dierbare te verblijden. Maar bovenal wordt Love in a Box gegeven uit liefde! De ultieme traktatie.

Onze Traditie: geef de laatste bonbon aan de meest dierbare persoon in het gezelschap voor Endless love!

Love in a Box Chocolade
Love in a Box Chocolade

We love life. We love chocolate. Onze passie

Wij zijn geraakt en geïnteresseerd door de kwetsbaarheid en veelzijdigheid van chocolade. Chocolade kan zich als geen ander aanpassen en leent zich goed om te combineren. Chocolade is eigenzinnig, het gaat haar eigen weg. Het is teder, zacht en heeft zorg nodig om het beste uit zichzelf te halen. Van boon tot bonbon vraagt zij aandacht. Hierin ligt onze passie. Chocolade is voor ons als het leven zelf. Vreugde, troost, dankbaarheid, liefde, delen: wisselende stemmingen, wisselende seizoenen. Chocolade kent ze allemaal. Chocolade wordt gezien als een traktatie, lekkernij, luxe product in welke vorm dan ook. Een moment van liefde, geluk en genieten. Een luxe die volgens ons voor iedereen bereikbaar moet zijn.

Wij vertalen het levensgevoel in chocolade en delen onze liefde en kennis voor chocolade. Zodat er meer chocolovers ontstaan die onze passie en lifestyle herkennen en op hun beurt weer willen delen.

Love is life. Life is love. De liefde

Love in a Box is meer dan alleen chocolade. Love in a Box chocolade vertaald het dagelijkse levensgevoel. In topkwaliteit chocolade, van de allerbeste ingrediënten in een perfecte verpakking. Waarin je de liefde ziet, voelt en proeft. Love in a Box versterkt zo het gevoel wat de gever aan de ontvanger wil meegeven. Love in a Box zegt dan meer dan 1000 woorden.

Love in a Box accentueert het positieve van het leven. Wanneer je Love in a Box ontvangt of koopt ben je blij, vereerd of voel je je gestreeld. En ook wanneer je Love in a Box chocolade voor jezelf koopt, proef je onze passie voor chocolade.
Bij Love in a Box staat iedere dag in het teken van chocolade. Love in a Box creëert een positief gevoel bij zowel het geven als het ontvangen. Love in a box verblijdt haar gevers en ontvangers.

Love in a Box Chocolade
Love in a Box Chocolade

De chocolade

Cacao één van ’s werelds mooiste producten. Eigenzinnig karakter gecombineerd met mysterieuze eigenschappen. Verwerkt in chocoladetaarten, chocolademelk en chocoladebonbons. Eindeloze variaties met een palet aan smaken en structuren. Verassend en verbaasd laat het ons keer op keer achter.

Het geheim? De kwetsbaarheid. Alleen cacao verwerkt met uiterste zorg resulteert in heerlijke, luxe chocoladebonbons en truffels. Iedereen herkent de prettige ervaring bij het eten van chocolade als deze smelt in de mond, dit omdat het smeltpunt van chocolade net iets lager ligt als de lichaamstemperatuur.

Vakmanschap van onze chocolatiers zorgen voor heerlijke, verfijnde chocoladespecialiteiten en bijzondere, topkwaliteit chocoladebonbons en truffels. Sublieme lekkernijen, die het gevoel strelen en met de unieke eigenschappen de emotie bespelen.

Finest quality chocolate
Opens your sense
For sweet happiness
Lasting endless love