Verzenden en retouren

Verzenden

Via chocoloveshop.com verzenden wij onze Love in a Box chocolade naar Nederland, Belgie, Duitsland & Oostenrijk. Chocolade versturen aan een afleveradres buiten deze landen? aarzel niet contact met ons op te nemen.

Tijdens het bestelproces geef jij een factuuradres en een afleveradres op. Het factuuradres kan dus verschillen van het gewenste afleveradres. Wij doen ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk te verwerken en verzenden. Daar wij met verse producten werken zijn wij altijd afhankelijk van het productieproces en ontwikkelingen waardoor soms niet alle producten per direct verzendklaar zijn.

Wij trachten bestellingen binnen 1 tot 2 werkdagen gereed te maken voor verzending. Mochten er echter meer werkdagen nodig zijn, dan zullen wij u daar zo spoedig mogelijk over informeren via e-mail en/of telefonisch. Onze voorkeur is het versturen van bestelling op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag (vrijdag mocht de transporteur uitleveren op zaterdag). Op feestdagen en vlak voor feestdagen versturen wij bestellingen niet, daar wij werken met verse houdbare producten. Wij willen geen overbodige risico’s nemen dat bestellingen langer dan gewenst onderweg zijn i.v.m. weekend en feestdagen waarop de transporteur niet bezorgd. Tevens proberen wij rekening te houden met de weersomstandigheden, daar onze chocolade daar gevoelig voor is.

Wij versturen onze chocolade in de meeste gevallen met Post NL pakket service. Voor de verzending naar Belgie, Duitsland & Oostenrijk kan het zijn dat wij gebruik maken van DHL, TNT of UPS. Wat betreft het achterlaten van bestellingen, afhalen van pick-up punten en/of het niet thuis zijn. Verwijzen wij u graag door naar de desbetreffende transporteur. De indicatie transittijden, levertijden vanaf het moment dat de bestelling bij de transporteur is afgegegeven zijn als volgt:

Nederland: 1-2 werkdagen
België: 1-2 werkdagen
Duitsland: 2-4 werkdagen
Oostenrijk: 3-8 werkdagen

Zodra uw bestelling afgegeven is aan de transporteur ontvangt u een e-mail met de logistieke gegevens. Speciale wensen? neem gerust contact met ons op!

Verzendkosten

Bestellingen worden door ons per pakketpost verstuurd. Daar chocolade “breukgevoelig” is sturen wij geen chocolade via brievenbus post. Verzendkosten zijn afhankelijk van het afleveradres en ordergroote. Onderstaand de verzendkosten per bestemming. Wij rekenen geen extra kosten voor handling en administratie. De verzendkosten worden berekend op basis van het orderbedrag na eventuele kortingen.

Nederland:

€4,95 voor bestellingen met een ordergroote tot €39,95.

Vanaf €39,36 worden bestellingen franco verzonden.

België:

€9,95 voor bestellingen met een ordergroote tot €49,95.

€4,95 voor bestellingen met een ordergroote van €49,96 tot €75,00.

Vanaf €75,01 worden bestellingen franco verzonden.

Duitsland:

€9,95 voor bestellingen met een ordergroote tot €49,95.

€4,95 voor bestellingen met een ordergroot van €49,96 tot €99,95.

Vanaf €99,96 worden bestellingen franco verzonden.

Oostenrijk:

€9,95 voor bestellingen met een ordergroote tot €49,95.

€4,95 voor bestellingen met een ordergroote van €49,96 tot €99,95.

Vanaf €99,96 worden bestellingen franco verzonden.

Retourneren

Het is mogelijk je bestelling te retourneren. Je kan de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van redenen terugsturen. Dit kan echter alleen als het product nog in ongeopende verpakking zit en tussentijds juist bewaard is i.v.m. hygiëne en voedselveiligheid. Na ontvangst van het product, nemen wij contact met je op en ontvang je binnen 14 dagen het orderbedrag retour indien de retourzending juist ontvangen is. De organiseren van een retourzending is op eigen risico en de kosten zijn voor eigen rekening.

Mocht je bestelling na opening van de verpakking echter een productiefout of beschadiging hebben. Of is je bestelling niet naar verwachting geleverd. Neem dan contact met ons. Graag ontvangen wij hierbij, het ordernummer / factuur en foto’s / video van het product zodat wij direct kunnen kijken hoe wij je het beste verder kunnen helpen.