Verzenden en retouren

Verzenden

Wij verzenden onze Love in a Box chocolade standaard naar Nederland, België, Duitsland & Oostenrijk. Chocolade versturen aan een afleveradres buiten deze landen? aarzel niet contact met ons op te nemen.

Tijdens het bestelproces geef jij een factuuradres en een afleveradres op. Het factuuradres kan dus verschillen van het gewenste afleveradres. Wij doen ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk te verwerken en verzenden. Daar wij met verse producten werken zijn wij altijd afhankelijk van het productieproces en ontwikkelingen waardoor soms niet alle producten per direct verzendklaar zijn.

Wij trachten bestellingen binnen dezelfde werkdag (mits bestelling voor 12:00u ontvangen) tot max. 2 werkdagen gereed te maken voor verzending. Mochten er echter meer werkdagen nodig zijn, dan zullen wij u daar zo spoedig mogelijk over informeren via e-mail en/of telefonisch. Op feestdagen en vlak voor feestdagen versturen wij bestellingen niet, daar wij werken met verse houdbare producten. Wij willen geen overbodige risico’s nemen dat bestellingen langer dan gewenst onderweg zijn en de transporteur niet bezorgd. Tevens proberen wij rekening te houden met de weersomstandigheden, daar onze chocolade daar erg gevoelig voor is. Boven de 22 graden Celsius versturen wij dan ook geen chocolade. Tot slot, rond de feestdagen en in het najaar hebben wij het altijd drukker en kan het gereed maken en versturen van een bestelling langer duren, graag vragen wij u daar rekening mee te houden. U kunt ook altijd aangeven wanneer u een bestelling geleverd zou willen hebben. Wij proberen daar zo goed mogelijk rekening mee te houden!

Wij versturen onze chocolade in de meeste gevallen met Post NL pakket service. Voor de verzending naar België, Duitsland & Oostenrijk kan het zijn dat wij gebruik maken van een andere transporteur (DHL, UPS). Wat betreft het achterlaten van bestellingen, afhalen van pick-up punten en/of het niet thuis zijn. Verwijzen wij u graag door naar de desbetreffende transporteur. De indicatie transittijden, levertijden vanaf het moment dat de bestelling bij de transporteur is afgegeven zijn als volgt:

Nederland: 1-2 werkdagen na meegeven bestelling aan transporteur.
België: 1-2 werkdagen na meegeven bestelling aan transporteur.
Duitsland: 2-4 werkdagen na meegeven bestelling aan transporteur.
Oostenrijk: 3-8 werkdagen na meegeven bestelling aan transporteur.

Zodra uw bestelling afgegeven is aan de transporteur ontvangt u een e-mail met de logistieke gegevens. Speciale wensen? neem gerust contact met ons op!

Bestellingen naar meerdere adressen versturen? Op dit moment is het alleen mogelijk om een afleveradres per bestelling in te voeren. Mocht u naar meerdere adressen chocolade willen versturen dan dient u deze per bestelling in te voeren. Wij werken eraan om dit te veranderen, daar wij begrijpen dat dit veel werk kan zijn voor het invoeren. Echter heeft u meerdere bestellingen voor diverse afleveradressen, aarzel dan niet contact op te nemen met of  telefonisch via +31 513 85 13 22 dan helpen wij u graag!

Verzendkosten

Bestellingen worden door ons per pakketpost verstuurd. Alleen specifieke “brievenbuspakketten” worden alleen binnen Nederland met “brievenbuspost” verzonden. Verzendkosten zijn afhankelijk van het afleveradres en ordergrootte. Onderstaand de verzendkosten per bestemming. Wij rekenen geen extra kosten voor handling en administratie. De verzendkosten worden berekend op basis van het orderbedrag na eventuele kortingen.

Nederland:

Gratis verzending vanaf €49,95

€5,95 voor bestellingen met een ordergrootte tot €49,94.

Vanaf €49,95 worden bestellingen zonder verzendkosten verzonden.

België I Duitsland I Oostenrijk:

Gratis verzending vanaf €75,00

€9,95 voor bestellingen met een ordergrootte tot €74,99.

Vanaf €75,00 worden bestellingen zonder verzendkosten verzonden.

Retourneren

Het is niet mogelijk om een chocolade bestelling te retourneren. Chocolade valt onder levensmiddelen en daar deze bederfelijk zijn vallen zij wettelijk buiten het herroepingsrecht. Mocht je bestelling na opening van de verpakking echter een productiefout en/of beschadiging hebben. Of is je bestelling niet naar verwachting geleverd. Neem dan contact met ons. Graag ontvangen wij hierbij, het ordernummer / factuur en foto’s / video van het product zodat wij direct kunnen kijken hoe wij je het beste verder kunnen helpen

Indien u een vraag heeft over een artikel of uw bestelling, horen wij het uiteraard graag. Neem gerust contact op met ons op, we helpen u graag verder.