Dealer worden?

Love in a Box Breuk chocolade

Love in a box dealer worden?

Net zo dol op chocolade als ons? Deel jij onze passie voor kwalitatieve heerlijke chocolade met emotie? Ben jij professioneel? En zijn flexibiliteit, service en klantgerichtheid een van jou kwaliteiten? Dan zou jij heel goed een Love in a Box dealer kunnen zijn.

Begin jij een chocolade boetiek? Heb jij een leuke chocolade winkel? Op zoek naar iets nieuws en unieks voor in je winkel? Wil jij je verdiepen in relatiegeschenken van chocolade? Op zoek naar chocolade kerstpakketten? Dan is Love in a Box chocolade iets voor jou!
Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe verkooppunten, dealers en samenwerkingen! Wij werken met een exclusief distributiebeleid Aarzel niet en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Je kan direct telefonisch contact met ons op nemen of stuur ons een e-mail! Wij staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen zo snel mogelijk.

Ook wanneer je meer informatie zoekt over onze verschillende chocolade artikelen, verpakkingen en assortimenten of over ons bedrijf! Neem dan gerust contact met ons op.
Weet jij een leuk verkooppunt? Evenement? Actie waar Love in a box chocolade perfect bij past, laat het ons weten!