Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken, met smaak, stijl en een uniek gevoel. Ervaar de mogelijkheden van Love in a Box chocolade. Chocolade is een delicatesse, chocolade maakt blij. Volgens ons is er geen betere manier om uw bedrijf bijzonder te maken bij uw werknemers, klanten en/of leveranciers. Er zijn ontelbare mogelijkheden als het gaat om smaken en verpakkingen. Graag vertalen wij uw boodschap in onze chocolade en verpakking.

Wij verzorgen met liefde en passie gepersonaliseerde chocolade cadeaus. Het is mogelijk om geschenkdozen te ontwerpen met uw naam + logo, geheel in uw huisstijl. Uiteraard gevuld met Love in a Box chocolade welke het beste bij u past. Naast een eigen verpakking kunnen wij ook huidige verpakkingen personaliseren. Kijkend naar mogelijkheden qua voorraad en verzending zijn wij flexibel en snel!

Verras eens met chocolade! Zet een werknemer in het zonnetje! Verblijdt uw klanten met een origineel en lekker geschenk. U zult versteld staan van de mogelijkheden en reacties. Love in a Box chocolade wordt met een lach ontvangen, daar zijn wij van overtuigd.

Meer informatie ontvangen over onze chocolade relatiegeschenken mogelijkheden. Vraag telefonisch naar de mogelijkheden of stuur ons een e-mail, dan nemen wij contact met u op. Samen bespreken wij de wensen en mogelijkheden. Het begin van het ultieme chocolade relatiegeschenk voor jouw bedrijf! Daar komen wij wel uit!