logo

Love in a box Chocolade - De Passie. De Liefde. De Chocola

Cacao één van ’s werelds mooiste producten. Eigenzinnig karakter gecombineerd met mysterieuze eigenschappen. Verwerkt in chocoladetaarten, chocolademelk en chocoladebonbons. Eindeloze variaties met een palet aan smaken en structuren. Verrassend en verbaasd laat het ons keer op keer achter. Ontdek ons geheim.

Passie voor chocolade

We Love Chocolate! Ja echt wel, dol zijn wij op chocolade. De eindeloze variaties en smaken, wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Keer op keer voelen wij geluk als wij nieuwe smaken of combinaties ontdekken. Ook de verschillende variaties werken verslavend, chocolade ontwikkeld zich constant. De moeilijkheid? Chocolade is eigenzinnig & kwetsbaar. Als je haar niet juist behandeld of bewaart, gaat ze haar eigen weg!

Alles weten over chocolade? Optimaal van je Love in a Box chocolade genieten? Chocolade juist behandelen en bewaren? In no-time wordt jij een chocoladekenner en chocoladeliefhebber in één!

Van boon tot bonbon

De Love in a Box bonbons, truffels en chocolade specialiteiten zijn kleine smaakvolle chocoladekunstwerkjes. Gecreëerd met veel liefde en passie ontstaan de lekkerste traktaties. Chocolade is eigenzinnig. Alleen door de juiste behandeling en verwerking van de cacaoboon ontstaat smaakvolle chocolade. Deze chocolade verwerken onze chocolatiers met veel passie en liefde tot heerlijke bonbons en chocolade specialiteiten. Waar jij elke dag van kan genieten!

Wij zijn niet de eerste! Chocolade is al jaren een felbegeerde lekkernij. Het belangrijkste ingrediënt van chocolade is cacao. Verrassend genoeg hebben veel mensen welke regelmatig (iets van) chocolade eten geen idee waar chocolade vandaan komt. Dat terwijl chocolade en cacao een rijke en boeiende geschiedenis kennen. Ontdek waar chocolade vandaan komt.

De ultieme traktatie

Love in a Box chocolade geeft plezier aan het leven. Zij die het ontvangen voelen zich bijzonder, gestreeld, geëerd, getroost, gewaardeerd en bewonderd. Wij vertalen onze liefde en passie voor chocolade in een luxe chocolade geschenk, waar wij de ontvanger mee verblijden en laten genieten van onze verfijnde gourmet kwaliteit chocolade. Love in a Box chocolade geeft voldoening, een moment van genot, een moment van waardering. Als teken van vriendschap, als troost of bij een bijzonder moment of gebeurtenis. Er is altijd een moment of goede reden om jezelf of een dierbare te verblijden. Maar bovenal wordt Love in a Box gegeven uit liefde! De ultieme traktatie.
Onze Traditie: geef de laatste bonbon aan de meest dierbare persoon in het gezelschap voor endless love!

 

Finest quality chocolate.
Opens your sense.
For sweet happiness.
Lasting endless love.